KIRURGJIA ME LASER E SYRIT

KIRURGJIA ME LASER E SYRIT

Për shumë njerëz, kirurgjia me laser e syrit mund të korrigjojë shikimin e tyre, ashtu që ata të mos kenë më nevojë për syze ose lente kontakti. Kirurgjia me laser e syve riformulon kornenë, pjesën e përparme të tejdukshme të syrit. Kjo ndryshon fuqinë e saj të fokusit.
Ekzistojnë lloje të ndryshme të kirurgjisë laser të syve. LASIK – keratomileusis me ndihmën e lazerit in situ – është një nga më të zakonshmet. Shumë pacientë që kanë LASIK përfundojnë me vizion 20/20. Por, si të gjitha procedurat mjekësore, ai ka edhe rreziqe dhe përfitime. Vetëm mjeku juaj i syve mund të tregojë nëse jeni një kandidat i mirë për kirurgji me sy lazer.
LASIK është operacion në një pjesë shumë delikate të syrit tuaj dhe nuk mund të kthehet mbrapa. Si me çdo operacion, ekzistojnë rreziqe dhe komplikime të mundshme. Miliona njerëz kanë pasur LASIK, shumë me sukses, por nuk është për të gjithë.
Për të konsultuar mjekun, vizitoni: https://www.klinikadigjitale.net/mjeket/
chevron_left
chevron_right