MUNDIMI NGA UDHËTIMI

[cmsmasters_row data_shortcode_id=”fljdlg3189″ data_padding_bottom_mobile_v=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”fju8kdk3p” data_animation_delay=”0″ data_border_style=”default” data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center”][cmsmasters_heading shortcode_id=”6gire8c6cn” type=”h2″ font_weight=”default” font_style=”default” text_align=”left” color=”#3eb8d7″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ underline=”true” underline_height=”1″ underline_style=”solid” underline_color=”#3eb8d7″ animation_delay=”0″]MUNDIMI NGA UDHËTIMI[/cmsmasters_heading][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_shortcode_id=”88n98exyrr” data_padding_bottom_mobile_v=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”tphvnbj2c” data_animation_delay=”0″ data_border_style=”default” data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center”][cmsmasters_text shortcode_id=”rg9ahoenib” animation_delay=”0″]

Mundimi nga udhëtimi është një problem i zakonshëm tek njerëzit që udhëtojnë me makinë, tren, aeroplan dhe veçanërisht anije. Çdokush mund ta preket nga ai, por është më i zakonshëm tek fëmijët, gratë shtatzëna dhe njerëzit që marrin ilaçe të caktuara. Mundimi mund të fillojë papritmas, me një ndjenjë të çuditshme dhe djersitje të ftohta. Pastaj mund të çojë në marramendje dhe marrje mendsh dhe të vjella.
Truri juaj e ndjen lëvizjen duke marrë sinjale nga veshi i brendshëm, sytë, muskujt dhe nyjet. Kur të merrni sinjale që nuk përputhen, mund të keni mundim (nauze). Për shembull, nëse jeni duke lexuar në telefonin tuaj derisa udhëtoni në autobus, sytë tuaj janë të përqendruar në diçka që nuk po lëviz, por veshi juaj i brendshëm ndjen lëvizje.
Vendi ku uleni mund të bëjë dallimin. Ulëset e përparme të makines, vagonët përpara të një treni, kuverta e sipërme në një varkë ose ulëset në krahë të një aeroplani mund t’ju mundësojnë një udhëtim më të lehtë. Shikimi në distancë – në vend që të përpiqeni të lexoni ose shikoni diçka në automjet – gjithashtu mund të ndihmojë.
Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve
Për të konsultuar mjekun, vizitoni: https://www.klinikadigjitale.net/mjeket/

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

chevron_left
chevron_right