DR. KRISTO PAPA REALIZON OPERACION TË RRALLË

DR. KRISTO PAPA REALIZON OPERACION TË RRALLË

Dr. Kristo Papa, kirurgu i njohur kardiotorakal në Royal Brompton Hospital në Angli, me ekipin e tij realizoi me sukses, operacionin e harkut të Aortës 35 cm dhe bypass Carotid-Subclavia.
Operacioni zgjati 17 orë dhe sipas Dr. Papa ishte një nga operacionet më të vështira në karierën e tij.
Për sëmundjen tuaj, konsultohu me Dr. Kristo Papa, duke klikuar në:
https://www.klinikadigjitale.net/profile/dr-kristo-papa/
chevron_left
chevron_right