ÇFARË SHKAKTON NJË DHIMBJE KOKE TË NGRIRË?

ÇFARË SHKAKTON NJË DHIMBJE KOKE TË NGRIRË?

Dhimbje koke të ngrirë (zakonisht migrenë) zakonisht mendohet të shkaktohet nga volumi i tepërt i gjakut në një zonë. Për këtë arsye, një kohë, këto dhimbje koke u quajtën “dhimbje koke vaskulare”. Ka shumë shkaqe të tjera të mundshme duke përfshirë tensionin e lartë të gjakut dhe rritjen e presionit intrakranial, të cilat janë shumë më kërcënuese. Vizitoni mjekun tuaj për ekzaminim të detajuar!
Për të konsultuar mjekun, vizitoni: https://www.klinikadigjitale.net/mjeket/
chevron_left
chevron_right