ÇFARË SHKAKTON KOKËDHIMBJEN MBRAPA?

ÇFARË SHKAKTON KOKËDHIMBJEN MBRAPA?

Shumica e njerëzve kanë kokëdhimbje ndonjëher, të shkaktuara nga ftohjet dhe gripi, mungesa e gjumit, vozitje të gjata, orë të gjata në kompjuter, stres në punë, etj … Disa të tjera përfshijnë medikamentet siq janë Tylenol, (acetaminophen) Motrin / Advil, Excedrin migraine dhe emrat e tyre gjenerikë. Ju duhet të vizitoheni tek mjeku, nëse keni kokëdhimbje të rëndë dhe në rritje, kokëdhimbje të përsëritur, kokëdhimbje të pazakontë ose me simptoma të tjera shqetësuese!
Për të konsultuar mjekun, vizitoni: https://www.klinikadigjitale.net/mjeket/
chevron_left
chevron_right