ÇFARË SHKAKTON KOKËDHIMBJEN?

ÇFARË SHKAKTON KOKËDHIMBJEN?

Më të zakonshmet janë beninje. Arsyet mund të jenë sëmundje të ndryshme që prekin trupin tuaj si dhe sëmundjet lokale si sinusiti ose problemet me dhëmbë. Shumica nuk janë serioze.
Megjithatë, shkaktari më i zakonshëm është migrena. Kokëdhimbja nga migrena trajtohet me Ibuprofen, Naproxen apo medikamente të tjera. Gjatë marrjes së këtyre medikamenteve mos merrni produkte që përmbajnë kafein! Për të parandaluar migrenën, ushtroni rregullisht dhe flini mjaftueshëm!
Nëse ju nuk keni pasur dhimbje koke më herët dhe keni kokëdhimbje të rëndë me ngurtësim dhe dhimbje të qafës, meningjiti mund të konsiderohet si një ndër shkaktarët. Ju duhet të konsultoheni me mjekun sa më shpejtë.
Për të konsultuar mjekun, vizitoni: https://www.klinikadigjitale.net/mjeket/
chevron_left
chevron_right