Blog

Magnet Rezonanca më e fuqishmme në botë jep imazhet e saj të para!

Magnet Rezonanca më e fuqishmme në botë jep imazhet e saj të para!

7 tetor, 2021
Rezonanca Magnetike 11.7 Tesla e projektit Iseult, magneti më i fuqishmi në botë për imazhet njerëzore, sapo ka zbuluar imazhet e saj të para.

Dr. Dardan Asllani shpallet nga HIMSS në SHBA ndër 50 liderët global të shëndetit digjital

Dr. Dardan Asllani shpallet nga HIMSS në SHBA ndër 50 liderët global të shëndetit digjital

Për kontributin e jashtëzakonshëm në zhvillimin e shëndetit digjital në botë, CEO i Klinika Digjitale Dr. Dardan Asllani është shpallur nga Healthcare Information and Management

Klinika Digjitale shpërblen qytetarët e vaksinuar

Klinika Digjitale shpërblen qytetarët e vaksinuar

Klinika Digjitale shpërblen qytetarët e vaksinuar – me Kartelën Elektronike Mjekësore për një vit!
Në përkrahje të shëndetit të qytetarëve – Fushatë ndërgjegjësimi deri në fund të muajit Shtator.
Klinika Digjitale, edhe kësaj radhe

Variantet më të rrezikshme të COVID-19 dhe vaksinat

Variantet më të rrezikshme të COVID-19 dhe vaksinat

Virusët ndryshojnë vazhdimisht përmes mutacioneve, prandaj pritet të shfaqen variante të reja të një virusi. Ndonjëherë variante të reja shfaqen dhe zhduken. Herave të tjera, variantet e reja persistojnë. Variante të shumta

KLINIKA DIGJITALE LANSON SHËRBIMIN MË TË RI

e-Health Tourism – shërbim shëndetësor për turistët e Ballkanit Perëndimor.

Sëmundja e papritur në një vend të huaj dhe gjatë pushimit është një nga problemet më serioze që ju mund të ballafaqoheni. Jeni në një vend të panjohur dhe shpesh

KLINIKA DIGJITALE NË PËRKRAHJE TË KONFERENCËS NDËRKOMBËTARE VIRTUALE – ARRITJET E FUNDIT NË SHËNDETIN DIGJITAL

KLINIKA DIGJITALE NË PËRKRAHJE TË KONFERENCËS NDËRKOMBËTARE VIRTUALE – ARRITJET E FUNDIT NË SHËNDETIN DIGJITAL

Mjekët, stomatologët, profesionistët tjerë shëndetësorë dhe psikologët do të kenë mundësi unike të dëgjojnë nga liderët globalë të shëndetit digjital për arritjet dhe sfidat e

COVID-19 – SHQETËSIMET KRYESORE

COVID-19 – SHQETËSIMET KRYESORE

Sa kohë ju mbron vaksina Covid?
Përgjigja në këtë pyetje është, vaksina ju mbron të paktën për gjashtë muaj. Kjo nuk do të thotë vetëm gjashtë muaj, por do të thotë të paktën gjashtë muaj. Shumica

PYETJET E ZAKONSHME PËR COVID-19

PYETJET E ZAKONSHME PËR COVID-19

A mund ta merrni vaksinën nëse keni Covid ose keni pasur tashmë Covid?
Nëse aktualisht jeni të infektuar me Covid-19, prisni derisa të shëroheni nga sëmundja në mënyrë që të keni mundësi të qëndroni përsëri

INTELEGJENCA ARTIFICIALE SI MJET NË PËRMIRËSIMIN E DIAGNOZES SË KANCERIT

INTELEGJENCA ARTIFICIALE DHE TRAJTIMI I KANCERIT

Revista shkencore Nature publikon punimin e rëndësishëm të Dr. Matija Snuderl, Neuropatologut të njohur nga Universiteti i New Yorkut, dhe mentorit të Dr. Ekrem Malokut, Neuropatologut të njohur Kosovar në SHBA, tani i angazhuar

VITAMINA D

VITAMINA D

Vitaminat janë substanca për të cilat trupi juaj ka nevojë të rritet dhe zhvillohet normalisht. Vitamina D ndihmon trupin tuaj të absorbojë kalcium. Kalciumi është një nga blloqet kryesore të ndërtimit të kockave. Mungesa e vitaminës D mund
Next Page »