Dr. Janssens Jaak Philibert

Dr. Janssens Jaak Philibert

Onkolog

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Konsultohu me Dr. Janssens, onkologun e njohur Evropian, autor i shumë librave dhe publikimeve shkencore, Dr. Janssens poashtu është:
Profesor në Universitetin Hasselt & Maastricht
Kryeshef i Departamentit të Onkologjisë, Limburg Oncological Center – Salvator Hospital, Hasselt
President – Organizata Evropiane për parandalimin e kancerit
Redaktor – European Journal of Cancer Prevention
Këshilltar mjekësor për kompanitë farmaceutike dhe të pajisjeve mjekësore
Profesor Honoris Causa – University of La Paz
Dr. Janssens do ndihmon trajtimin e pacientëve me kancer duke përdorur radioterapinë dhe kemoterapinë!
Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoi Dr. Janssens çdo gjë për sëmundjen tuaj, analizat laboratorike, raportet mjekësore si dhe rezultatin Histopatologjik apo Citologjik!
Dr. Janssens do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe do ju sygjeron tretmanin më të mirë për shërimin tuaj!