Dr. Ilir Kurtishi

Dr. Ilir Kurtishi

Onkolog
Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Në terminin e rezervuar vetëm për ju, konsultohu online me Dr. Ilirin, një ndër Onkologët e parë në Evropë i cili do shërben në Klinikën Digjitale! Dr. Iliri do ju ndihmon në trajtimin e të gjithë tumorve duke përdorur kimioterapinë si dhe terapinë e shënjestruar apo imunoterapinë!


Para konsultimit online, ju duhet të dërgoni në [email protected] të gjitha analizat laboratorike, raportet e mëhershme mjekësore, Rtg dhe imazheritë me CT dhe MRI! Të gjitha këto raporte do i ndihmojnë Dr. Ilirit të kuptoj më mirë ankesat tuaja dhe të ju sygjeron tretmanin më të mirë për shërimin tuaj!

sqAlbanian