Dr. Gani Bajraktari

Prof. Dr. Sci. Gani Bajraktari

Kardiolog

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Konsultohu online me Prof. Dr. Gani Bajraktarin, kardiologun, shkencëtarin dhe profesorin e njohur të Fakultetit të Mjekësisë në Prishtinë. Dr. Ganiu është një ndër mjekët e parë në Evropë i cili do shërbej në Klinikën Digjitale! Ai do përkujdeset t’ju ndihmoj në trajtimin e infarktit dhe sëmundjeve tjera të zemrës. Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Ganiut të gjitha raportet mjekësore, Eko të zemrës, EKG dhe analizat laboratorike. Dr. Ganiu do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe do ju sygjeron terapinë dhe tretmanin më të mirë për shërimin tuaj!